Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen

Je salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden aan Masters netwerk betekent dat je tijd en kosten bespaart. Je salarisadministratie wordt een fluitje van een cent. Dankzij ons slimme e-hrm systeem word je heel veel werk uit handen genomen. Toch extra kennis of handen nodig? Dan staan onze HR- en salarisexperts voor je klaar.


Voor alle ondernemers: van klein tot groot

Of je nu alleen werkt of 250 man personeel hebt, wij verwerken de gehele salarisadministratie voor je. Van declaraties en salarismutaties tot controles, loonaangiften en de jaarafsluiting.

salarisadministratie uitbesteden

Masters netwerk maakt het uitbesteden van jouw salarisadministratie makkelijk

Je hebt 24/7 online toegang tot alle belangrijke salaris- en personeelsgegevens. Via de app op je smartphone, je tablet of laptop kun je altijd bij alle gegevens. Masters netwerk richt jouw salarisadministratie kosteloos in en wij nemen ook de opstartkosten voor onze rekening.

Alle werknemers hebben toegang tot hun eigen digitale personeelsdossiers. Daarin kunnen ze hun persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

  • Adresgegevens wijzigen
  • Loonstroken inzien
  • Overzicht van verlofdagen
  • Verlof aanvragen
  • Declaraties indienen

Voordelen van uitbesteden salarisadministratie

  • Voor alle ondernemers: zzp’ers in een bv, MKB-ondernemers met een bv of nv, vof, vereniging, maatschap of stichting
  • Alles eenvoudig en snel online via een app op je smartphone, tablet of laptop
  • 24/7 real-time inzicht in alle salaris- en personeelsgegevens
  • Vaste lage tarieven met onze twee overzichtelijke pakketten
  • Advies (verlaging) gebruikelijk loon DGA

Bepaal zelf wat je betaalt bij het uitbesteden van jouw salarisadministratie

Bij ons kies je uit 2 pakketten: de salarisadministratie zelf doen of de salarisadministratie volledig aan ons  uitbesteden. En omdat wij zelf ook niet van verrassingen houden, werken wij met vaste lage tarieven. Zo weet je altijd van tevoren wat je betaalt.

Meer informatie

Wil je eerst nog wat meer informatie over het uitbesteden van je loonadministratie? Bel ons gerust op 071- 562 16 55 of stuur een mail naar info@mastersnetwerk.nl. We helpen je graag!

coaching voor ondernemers

Waarom kiezen voor Masters netwerk?

Als ondernemer wil je niet alleen je salarisadministratie uitbesteden, maar ook andere deskundigheid bij de hand hebben. Wij hebben voor alle ondernemerszaken experts in huis. Van loopbaan- en ondernemerscoaches tot mediators, arbeidsrechtadvocaten en budgetcoaches.

En heb je extra handen nodig voor het opstellen van een personeelshandleiding of beloningsbeleid, een reorganisatie of werving & selectie? Met één telefoontje heb je een van onze experts naast je staan.

Ervaringen van klanten

Een gouden jongen

Master "GD Finance" doet voor onze vier bedrijven zowel de financiële-  als de salarisadministratie. En Teus doet al onze fiscale zaken. Ik kan zelf inloggen in mijn administraties. Dat werkt gewoon goed. Teus is heel behulpzaam, accuraat en vakbekwaam. En supersnel. Hij komt altijd met oplossingen en geeft ook proactief advies. Het is gewoon een gouden jongen.

Osman Soy Eigenaar Kinderopvang 't Oogappeltje Salarisadministratie, personeelszaken en accountancy 27/11/2018

<<
>>

Masters bij jou in de buurt

Ook je salarisadministratie snel en efficiënt online doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin
Inhoud winkelmand
There are no products in the cart!
Total
0,00
Continue Shopping
0