DGA salarisadministratie

Jouw DGA loonadministratie uitsteden

Het lijkt eenvoudig, zo’n DGA salarisadministratie. Maar er komt veel bij kijken. De gebruikelijk loon regeling, de WKR- werkkostenregeling, een salary-split. Om er een paar te noemen. Wij adviseren op al die gebieden en als het even kan, zelfs proactief. Jouw DGA salarisadministratie uitbesteden aan Masters netwerk betekent rust en gemak. Het bespaart je ook veel tijd en kosten. De salarisadministratie wordt een fluitje van een cent. En natuurlijk krijg je een digitaal personeels dossier en een bedrijf inlog account zodat je 24/7 inzicht hebt in jouw administratie.


Salarisadministratie medewerkers

Ook als je in jouw holding of werkmaatschappij één of meer medewerkers hebt, verwerken wij de gehele salarisadministratie graag voor je. Van declaraties en adresmutaties tot controles en van loonaangiften tot de jaarafsluiting. En heb je meer dan 10 medewerkers, dan wordt onze geïntegreerde HR functionaliteit erg interessant voor je. Je kan dan denken aan een personeelsadministratie en  een verlofadministratie, de verzuimadministratie, functioneren & beoordelen, enzovoort.

DGA salarisadministratie

Uitbesteden van jouw DGA salarisadministratie is makkelijk

Je hebt 24/7 online toegang tot jouw DGA salarisadministratie en alle belangrijke loon- en personeelsgegevens. De toegang loopt via een app op je smartphone of via je tablet of laptop. Zo kun je altijd bij alle gegevens. Masters netwerk richt jouw DGA salarisadministratie kosteloos in en ook nemen we de opstartkosten voor onze rekening.

Als werknemer in jouw eigen BV heb je via de APP toegang tot jouw eigen digitale personeelsdossier en kan je daarin jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Ook staan alle documenten ter inzage.

Een paar APP functies:

 • Adresgegevens wijzigen
 • Loonstroken inzien
 • Overzicht van verlofdagen
 • Verlof aanvragen
 • Declaraties indienen

Bedrijfs-login

De meeste DGA’s geven echter de voorkeur aan de bedrijfs-login. Daarmee kan je niet alleen jouw eigen persoonsgegevens inzien, maar ook alle informatie van het bedrijf en alle relevante salarisgegevens.  Denk dan aan de aangiften loonheffing, de loonjournaalposten en management rapportages. Ook beschik je dan over een reeks van mutatieformulieren waarmee je voor jezelf en voor jouw personeel allerlei mutaties kan doorgeven. Bijvoorbeeld een salarisaanpassing, een bonus, een nieuwe medewerker of een uitdiensttreding.

Voordelen van uitbesteden van jouw DGA loonadministratie

 • VOOR WIE: Voor alle DGA’s én voor alle ondernemers met personeel
 • HOE: Alles gebeurt eenvoudig en snel online via een app op je smartphone of via een tablet of laptop
 • WANNEER: 24/7 inzicht in alle salaris- en personeelsgegevens
 • WAT KOST HET: Vast laag tarief van 10,50 per DGA salarisstrook, geen inrichting- en opstartkosten
 • GRATIS Advies: (verlaging) gebruikelijk loon DGA; partner salaris (salary split); werkkostenregeling

De kosten van het uitbesteden van jouw DGA salarisadministratie

Wij rekenen geen kosten voor het opstarten, geen kosten voor de inrichting van de administratie (ook niet voor één loonstrook). We rekenen ook geen kosten voor iedere besloten vennootschap of rechtspersoon en geen kosten voor iedere nieuwe medewerker. Wat we wel rekenen is een vast tarief voor iedere loonstrook. En dat tarief is 10,50 euro, exclusief BTW. En daar zit alles in.

Meer informatie

Wil je eerst nog wat meer informatie over het uitbesteden van je loonadministratie? Bel ons gerust op 071- 562 16 55 of stuur een mail naar info@mastersnetwerk.nl. We helpen je graag!

coaching voor ondernemers

Waarom kiezen voor Masters netwerk?

 • zeer scherp tarief;
 • geen initiële kosten;
 • binnen 2 werkdagen is jouw DGA loonadministratie beschikbaar;
 • ook HR functionaliteit beschikbaar;
 • veel expertise beschikbaar.

HRM expertise

Als ondernemer wil je misschien niet alleen je DGA salarisadministratie uitbesteden, maar wil je ook andere deskundigheid bij de hand hebben. Wij hebben voor alle ondernemerszaken experts in huis of dichtbij beschikbaar. Van loopbaan- en ondernemerscoaches tot mediators en van arbeidsrechtadvocaten tot budgetcoaches. En heb je extra handen nodig voor het opstellen van een personeelshandleiding of beloningsbeleid, een reorganisatie of werving & selectie, dan is één telefoontje genoeg om een van onze experts naast je te hebben staan.

Financiële, fiscale en andere expertises

Ook beschikken we over uitstekende accountants, boekhouders en fiscalisten.

En via ons partner netwerk over expertise op marketing gebied, website ontwikkeling, verzekeringen en automobiliteit.

Ervaringen van klanten

Ook jouw salarisadministratie snel en efficiënt online doen?

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0