Personeelsplanning en urenregistratie

salarisadministratie uitbesteden

Personeelsplanning, urenregistratie en

personeels- salarisadministratie geïntegreerd

Minder tijd, minder kosten, maximale productiecapaciteit

Iedere organisatie wil de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats in de organisatie of bij de klant hebben. Of je nu werkt in de kinderopvang, zorg, horeca, bouw of het onderwijs. Er is ongelooflijk veel te verdienen als je dit kunt realiseren. Een goede planning is daarbij onmisbaar. Met Mijnrooster van Masters netwerk kun je jouw planning 24/7 inzien en bewerken. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale personeelsplanning.

Voor planners, door planners

Mijnrooster is ontwikkeld door planners, waardoor het is voorzien van alles waar je als planner van droomt.

Alles volledig online

Je hebt 24/7 toegang tot de belangrijkste gegevens over de bezetting, uren, het salaris en personeel. Via onze mobiele omgeving kan op je smartphone, tablet of laptop altijd bij alle gegevens.

Tijdregistratie

Medewerkers worden via hun vingerafdruk geïdentificeerd dankzij onze biometrische module. Geen gedoe meer met pasjes, verloren badges, wachtwoorden of sleutels.

Koppelingen

Mijnrooster is gekoppeld aan diverse andere applicaties. Zodoende kun je het voor veel meer gebruiken dan alleen de personeelsplanning.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de personeelsplanning, urenregistratie of salarisadministratie uitbesteden? Stuur ons gerust je vraag of verzoek.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

planningsscherm mijnrooster

Voor alle ondernemers: zzp’ers in een bv, MKB-ondernemers met een bv of nv, vof, vereniging, maatschap of stichting

Alles eenvoudig en snel online via een app op je smartphone, tablet of laptop

24/7 real-time inzicht in de bezetting, uren, salaris en personeel

Eén systeem waarin je alle mutaties doorvoert

Vaste lage tarieven met onze overzichtelijke pakketten

Een efficiënte personeelsplanning?
Masters netwerk maakt het je gemakkelijk!

Alle werknemers hebben toegang tot hun eigen digitale personeelsdossiers. Daarin kunnen ze hun persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

  • Uren vastleggen
  • Adresgegevens wijzigen
  • Loonstroken inzien
  • Overzicht van verlofdagen
  • Verlof aanvragen
  • Declaraties indienen
vastleggen met APP

De voordelen:

Optimale personeelsbezetting

Maximale productiviteit

Eenvoudige registratie van projecten en uren

Salarisadministratie aan experts uitbesteden

Masters bij jou in de buurt

(klik op de naam voor meer informatie over de Master)

Ervaringen van klanten

Personeelsplanning in hospitality- en facilitaire dienstverlening

Wij werken met veel vaste medewerkers maar ook veel oproepmedewerkers en ad-hoc inzetbare medewerkers. Het is veel werk om deze planningen bij te houden en het is van belang dat dit op een gemakkelijke en duidelijke manier kan. Met mijnrooster.nl kunnen vaste roosters worden gecreëerd voor medewerkers, waardoor het aantal handelingen aanzienlijk is afgenomen. De tijdbesparing is fors en de betrouwbaarheid is flink toegenomen.

J. Nagtegaal SDG Facilities

Personeelsplanning in retail

Binnen de Retail heb je te maken met grote geografische spreiding van de personeelsleden en werklocaties. Doordat mijnrooster online voor iedereen beschikbaar is wordt het verschuiven van personeelsleden tussen winkels een stuk makkelijker. Iedereen is van de laatste wijzigingen op de hoogte waardoor planningsproblemen tot een minimum worden beperkt.

RAYMOND WAAGMEESTER Brilservice BV

Personeelsplanning in de uitzendbranche

Binnen de uitzendbranche heb je te maken met veel verschillen opdrachtgevers. Met mijnrooster wordt het beheer hiervan gemakkelijker. Je kan veel informatie kwijt zoals de adressen van verschillende locaties, telefoonnummers en de gegevens van contactpersonen. Het werken met mijnrooster is snel en gemakkelijk aan te leren; Iedereen kan er mee werken! Medewerkers kunnen zelf inloggen en hun beschikbaarheid aangeven, hierdoor wordt de planning overzichtelijker en efficiënter waarbij het matchen van beschikbaarheid en diensten gemakkelijker wordt.

Urdise Landus career 4 You

Header HR advies MKB

Specialisten voor advies en hulp

Met personeel komt een veelheid aan zorgen. Discussies over salaris, functiewaardering, verlof en vakantie, de relaties onderling en met de werkgever. Allemaal zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Als ondernemer wil (moet) je dus ook de juiste expertise bij de hand hebben.

In ons netwerk vind je experts op uiteenlopend gebied: van loopbaan- en ondernemerscoaches tot mediators. En van HR-adviseurs tot budgetcoaches en arbeidsrechtadvocaten.

Heb je extra handen nodig voor een reorganisatie, werving & selectie of het opstellen van een personeelshandleiding of beloningsbeleid?

Met één telefoontje heb je een van onze experts naast je staan.

Met Masters netwerk doe je jouw personeelsplanning,
uren- en salarisadministratie snel en efficiënt online.

Ook voor jouw organisatie!

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0