Personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen

Header personeelsadministratie uitbesteden

Je wilt je personeelsadministratie uitbesteden

Het beheren en uitvoeren van de personeelsadminstratie is namelijk een tijdrovende klus. Met ons moderne e-HRM systeem kun je de personeelsadministratie online (laten) beheren en uitvoeren. Snel, gemakkelijk én betaalbaar. Bovendien is de salarisadministratie volledig geïntegreerd.

Waarom de personeelsadministratie uitbesteden?

Hoe meer medewerkers je in dienst hebt, hoe belangrijker het is om gegevens van jouw medewerkers en jouw onderneming vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan afdelingen en functiegebouw, actiepunten, signaleringen, tijdregistratie, verstrekkingen van sleutels, mobiele telefoon en pasjes, leaseauto’s, verlof- en verzuimadministratie en beoordelingen.

Personeelsadministratie software: altijd en overal inzicht

Met onze tool hebben jij en jouw managers op ieder moment van de dag inzicht in de laatste stand van zaken. Bovendien hebben alle medewerkers via de app toegang tot hun eigen digitale personeelsdossier. Ze kunnen er hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en verslagen inzien of hun gegevens wijzigen. Alle informatie is overzichtelijk en veilig opgeborgen, waar alleen jij, als werkgever of als leidinggevende, en de medewerker bij kunnen.

Wat kost het, de personeelsadministratie uitbesteden?

Dankzij onze flexibele pakketten kun je zelf bepalen welke onderdelen van de administratie je graag zelf wilt blijven doen en welke onderdelen je overlaat aan een van onze HR & payroll professionals. Wij werken met een vast tarief per loonstrook. En in sommige gevallen met een uurtarief waarbij we je altijd van te voren een opgave van de te verwachten kosten zullen doen. Zo weet je altijd wat de kosten zijn!

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over de personeelsadministratie uitbesteden?

Ervaringen van klanten

Partnership

"Drie jaar geleden zijn we overgestapt naar Masters netwerk /Wesp Finance. Wat een verademing! In de 30 jaar dat ik accountants heb, zijn zij de eerste die iedere maand de cijfers af hebben. Ze staan als partner naast je, denken mee in het grote plaatje. Wat is de invloed van een bepaalde beslissing. Een dynamische accountant hoort gewoon bij goed ondernemerschap. Alle cijfers zijn te vinden in één online dashboard. Werknemers kunnen zo hun rooster inzien, of zien hoeveel uren ze gewerkt hebben en uitbetaald krijgen. Dat werkt ontzettend lekker en haalt veel papierwerk bij het management weg. En dankzij de service in pakketvorm heb ik dat enge gevoel van uurtje factuurtje niet meer. Dat maakt het meer een partnership."

Frits Sprenger Eigenaar Sisters Fashion

Een gouden jongen

"Teus doet voor onze vier bedrijven zowel de financiële-  als de salarisadministratie. Wij hebben veel werknemers die per uur worden uitbetaald. De uren lever ik aan in een digitaal mutatieformulier. Vervolgens kan ik zelf inloggen om te zien hoeveel salaris of loonheffing ik moet betalen. Dat werkt gewoon goed. Naast een toffe peer is hij heel behulpzaam, accuraat en vakbekwaam. En als ik met een vraag zit of iets nodig heb, reageert hij heel snel. Hij komt altijd met oplossingen en geeft advies. Zo zoekt hij nu uit hoe ik de Sepa-betalingen makkelijker kan invoeren. Het is gewoon een gouden jongen."

Osman Soy Eigenaar Kinderopvang 't Oogappeltje

Masters bij jou in de buurt

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin