Personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen

Header personeelsadministratie uitbesteden

Je wilt je personeelsadministratie uitbesteden

Het beheren en uitvoeren van de personeelsadminstratie is namelijk een tijdrovende klus. Met ons moderne e-HRM systeem kun je de personeelsadministratie online (laten) beheren en uitvoeren. Snel, gemakkelijk én betaalbaar. Bovendien is de salarisadministratie volledig geïntegreerd.

Waarom de personeelsadministratie uitbesteden?

Hoe meer medewerkers je in dienst hebt, hoe belangrijker het is om gegevens van jouw medewerkers en jouw onderneming vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan afdelingen en functiegebouw, actiepunten, signaleringen, tijdregistratie, verstrekkingen van sleutels, mobiele telefoon en pasjes, leaseauto’s, verlof- en verzuimadministratie en beoordelingen.

Personeelsadministratie software: altijd en overal inzicht

Met onze tool hebben jij en jouw managers op ieder moment van de dag inzicht in de laatste stand van zaken. Bovendien hebben alle medewerkers via de app toegang tot hun eigen digitale personeelsdossier. Ze kunnen er hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en verslagen inzien of hun gegevens wijzigen. Alle informatie is overzichtelijk en veilig opgeborgen, waar alleen jij, als werkgever of als leidinggevende, en de medewerker bij kunnen.

Wat kost het, de personeelsadministratie uitbesteden?

Dankzij onze flexibele pakketten kun je zelf bepalen welke onderdelen van de administratie je graag zelf wilt blijven doen en welke onderdelen je overlaat aan een van onze HR & payroll professionals. Wij werken met een vast tarief per loonstrook. En in sommige gevallen met een uurtarief waarbij we je altijd van te voren een opgave van de te verwachten kosten zullen doen. Zo weet je altijd wat de kosten zijn!

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over de personeelsadministratie uitbesteden?

Ervaringen van klanten

Masters bij jou in de buurt

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0