Personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen

Header personeelsadministratie uitbesteden

Je wilt je personeelsadministratie uitbesteden

Het beheren en uitvoeren van de personeelsadminstratie is namelijk een tijdrovende klus. Met ons moderne e-HRM systeem kun je de personeelsadministratie online (laten) beheren en uitvoeren. Snel, gemakkelijk én betaalbaar. Bovendien is de salarisadministratie volledig geïntegreerd.

Waarom de personeelsadministratie uitbesteden?

Hoe meer medewerkers je in dienst hebt, hoe belangrijker het is om gegevens van jouw medewerkers en jouw onderneming vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan afdelingen en functiegebouw, actiepunten, signaleringen, tijdregistratie, verstrekkingen van sleutels, mobiele telefoon en pasjes, leaseauto’s, verlof- en verzuimadministratie en beoordelingen.

Personeelsadministratie software: altijd en overal inzicht

Met onze tool hebben jij en jouw managers op ieder moment van de dag inzicht in de laatste stand van zaken. Bovendien hebben alle medewerkers via de app toegang tot hun eigen digitale personeelsdossier. Ze kunnen er hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en verslagen inzien of hun gegevens wijzigen. Alle informatie is overzichtelijk en veilig opgeborgen, waar alleen jij, als werkgever of als leidinggevende, en de medewerker bij kunnen.

Wat kost het, de personeelsadministratie uitbesteden?

Dankzij onze flexibele pakketten kun je zelf bepalen welke onderdelen van de administratie je graag zelf wilt blijven doen en welke onderdelen je overlaat aan een van onze HR & payroll professionals. Wij werken met een vast tarief per loonstrook. En in sommige gevallen met een uurtarief waarbij we je altijd van te voren een opgave van de te verwachten kosten zullen doen. Zo weet je altijd wat de kosten zijn!

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over de personeelsadministratie uitbesteden?

Ervaringen van klanten

Partnership

In de 30 jaar dat ik accountants heb, is Master "Wesp Finance" de eerste die iedere maand de cijfers af heeft. En alles is te vinden in één online dashboard. En dat voor een vaste prijs per maand, dus niet meer dat enge gevoel van uurtje factuurtje. Ze staan als partner naast je, denken mee in het grote plaatje. Een dynamische accountant is nodig voor goed ondernemerschap."

Frits Sprenger Eigenaar Sisters Fashion

Een gouden jongen

Master "GD Finance" doet voor onze vier bedrijven zowel de financiële-  als de salarisadministratie. En Teus doet al onze fiscale zaken. Ik kan zelf inloggen in mijn administraties. Dat werkt gewoon goed. Teus is heel behulpzaam, accuraat en vakbekwaam. En supersnel. Hij komt altijd met oplossingen en geeft ook proactief advies. Het is gewoon een gouden jongen.

Osman Soy Eigenaar Kinderopvang 't Oogappeltje

Masters bij jou in de buurt

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin
Inhoud winkelmand
There are no products in the cart!
Total
0,00
Continue Shopping
0