Ondernemerscoaching (MKB & ZZP)

Header Ondernemerscoaching

De meeste doorgewinterde ondernemers steken zelf de handen uit de mouwen. Maar je kunt nu eenmaal niet overal verstand van hebben. En dat is zeker zo bij vragen op financieel gebied. Juist dan kan een goed advies het verschil maken tussen succes en mislukking. Ondernemerscoaching helpt je op weg!

Kies een specialist in ondernemerscoaching

Onze speciaal opgeleide coaches helpen ondernemers bij financiële, personele en organisatorische vraagstukken. Veel ondernemers hebben vragen, zoals ‘Hoe start (of stop) ik een bedrijf’, ‘Hoe stel ik een ondernemingsplan op’ of ‘Hoe behaal ik meer omzet’. De ondernemerscoach helpt, coacht en adviseert je. Zodat je met jouw onderneming het resultaat bereikt wat je voor ogen hebt.

Hoe werkt ondernemerscoaching?

De ondernemerscoach inventariseert samen met jou als ondernemer waar de knelpunten zitten. Daarbij houdt hij rekening met alle aspecten die meespelen. Zowel in de privésfeer als op het werk. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld. Op basis van dat plan van aanpak ga je samen aan de slag.

Het doel van ondernemerscoaching is om ervoor te zorgen dat er een stabiele situatie ontstaat. Daarnaast probeert de coach samen met de ondernemer knelpunten en andere uitdagingen op te lossen.

De coach houdt altijd rekening met de privacy van de medewerker. Bovendien is hij geregistreerd bij de Autoriteit voor Persoonsgegevens.

Wanneer vraag ik een ondernemerscoach?

Een ondernemerscoach helpt je bij vragen op de volgende gebieden:

  • Administratie en boekhouding
  • Belastingen
  • Financiële problemen en schulden
  • Financieringsvraagstukken
  • Debiteuren
  • Ondernemingsplan
  • Genereren van meer omzet
  • Kostenreductie
  • Personele vraagstukken
  • Een bedrijf starten of stoppen

Wat kost het?

Een intakegesprek is gratis. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij pakketten aan van basis t/m uitgebreid. Ook kunnen wij je coaching op maat bieden. Dan werken we met een uurtarief.

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over ondernemerscoaching?

Ervaringen van klanten

Masters bij jou in de buurt

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0