Budgetcoaching voor medewerkers

Header Budgetcoaching

Drie op de vijf bedrijven heeft personeel met geldproblemen, zo blijkt uit onderzoek van Nibud. Voor ondernemers kunnen de kosten daarvan hoog oplopen. Budgetcoaching kan je de ideale oplossing bieden.

Medewerkers met financiële problemen

Het verwerken van een loonbeslag kost een ondernemer zo’n drie uur per medewerker. Bovendien neemt bij medewerkers met financiële problemen de productiviteit af (naar schatting met 20%), nemen ziekteverzuim (gemiddeld met zeven dagen) en diefstal toe, en gaan de administratieve lasten omhoog.

Wat kan ik als ondernemer hieraan zélf doen?

Waarschijnlijk denk je bij jezelf: Waarom zou ik me als ondernemer met de financiële problemen van mijn personeel bemoeien? Het antwoord is helder. Het inhuren van een budgetcoach kan jou én je medewerker(s) zoveel opleveren!

De voordelen voor de medewerker zijn:

  • Een betere gemoedsrust
  • Minder spanningen met partner/in het gezin
  • Meer kans op gezond blijven
  • Betere motivatie

De voordelen voor jou als werkgever zijn:

  • de motivatie en loyaliteit van jouw medewerkers gaat omhoog
  • je kunt kosten besparen op de loonadministratie
  • ziekteverzuim terugdringen
  • jouw medewerkers langer behouden

 

Hoe werkt budgetcoaching?

Onze speciaal opgeleide budgetcoaches maken samen met de medewerker de situatie inzichtelijk. Daarbij houden ze rekening met alle aspecten die meespelen, zowel in de privésfeer als op het werk. Waar mogelijk worden er betalingsregelingen getroffen. Het doel van budgetcoaching is om ervoor te zorgen dat er een stabiele situatie ontstaat.

De budgetcoach houdt rekening met de privacy van de medewerker en is geregistreerd bij de Autoriteit voor Persoonsgegevens.

Wat doet een budgetcoach nog meer?

Je kunt een budgetcoach ook inhuren als je:

  • voor een grote reis wilt sparen
  • wilt sparen voor de toekomst van jezelf en/of jouw kinderen

Wat kost budgetcoaching?

In de praktijk blijkt dat budgetcoaching financieel meer oplevert dan dat het kost. Denk aan de kostenbesparingen, het terugdringen van het ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Een intakegesprek is altijd gratis. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij basispakketten of uitgebreide pakketten aan. Ook maken wij offertes op maat, waarbij wij met een uurtarief werken.

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over budgetcoaching? Stuur ons gerust je vraag of verzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Masters bij jou in de buurt

Ervaringen van klanten

Partnership

"Drie jaar geleden zijn we overgestapt naar Masters netwerk /Wesp Finance. Wat een verademing! In de 30 jaar dat ik accountants heb, zijn zij de eerste die iedere maand de cijfers af hebben. Ze staan als partner naast je, denken mee in het grote plaatje. Wat is de invloed van een bepaalde beslissing. Een dynamische accountant hoort gewoon bij goed ondernemerschap. Alle cijfers zijn te vinden in één online dashboard. Werknemers kunnen zo hun rooster inzien, of zien hoeveel uren ze gewerkt hebben en uitbetaald krijgen. Dat werkt ontzettend lekker en haalt veel papierwerk bij het management weg. En dankzij de service in pakketvorm heb ik dat enge gevoel van uurtje factuurtje niet meer. Dat maakt het meer een partnership."

Frits Sprenger Eigenaar Sisters Fashion

Een gouden jongen

"Teus doet voor onze vier bedrijven zowel de financiële-  als de salarisadministratie. Wij hebben veel werknemers die per uur worden uitbetaald. De uren lever ik aan in een digitaal mutatieformulier. Vervolgens kan ik zelf inloggen om te zien hoeveel salaris of loonheffing ik moet betalen. Dat werkt gewoon goed. Naast een toffe peer is hij heel behulpzaam, accuraat en vakbekwaam. En als ik met een vraag zit of iets nodig heb, reageert hij heel snel. Hij komt altijd met oplossingen en geeft advies. Zo zoekt hij nu uit hoe ik de Sepa-betalingen makkelijker kan invoeren. Het is gewoon een gouden jongen."

Osman Soy Eigenaar Kinderopvang 't Oogappeltje

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin