Chalant Accountants en adviseurs

Chalant administratie | accountancy | advies

wij laten ondernemers excelleren

Chalant is een accountantskantoor met een breed dienstenpakket voor ondernemingen én ondernemers.

Denk hierbij aan financiële administratie (inboeken, nakijken, begeleiden), belastingzaken (BTW, VPB, IB), salarissen (salarisadministratie, HR ondersteuning), rapportage (inzicht in maandresultaten, jaarrekening, liquiditeitsbegroting), financieringsvraagstukken (krediet, (her)financiering) en klankbord voor ondernemers (coaching, doelen bewaken, bijsturen).

Wij hebben oog voor zowel de onderneming (zakelijk) als de ondernemer (de privé situatie) en zijn, als u ons toelaat, beschikbaar als vertrouwelijk klankbord en ketenregisseur bij voorkomende zaken.

Wij verzorgen onze werkzaamheden vanuit onze kennis en kunde als accountants en administrateurs met een praktische en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak. Waar onze kennis of kunde tekort schiet roepen wij de hulp in van de Auxilium organisatie die ons vaktechnisch ondersteunt en op fiscale en juridische specialisten waar wij mee samenwerken. Wij werken met gerenommeerde online-software pakketten als Exact Online administratie, Basecone scan/herken, Avanzer en Nextens aangifte, NMBRS salarisadministratie en Visionplanner rapportage of met uw pakket(ten) als u dit liever hebt.

Onze rol kan zowel bestaan uit het uitvoeren van basiswerkzaamheden, begeleiden van de interne functie, invulling van de rol van financial controller of invulling van de rol van kritische vriend / klankbord en coach. Precies waar u behoefte aan hebt en aanpasbaar naar gelang de behoefte wijzigt.

Altijd stemmen wij onze werkzaamheden af op hetgeen noodzakelijk is (wat moet), wat door u gewenst wordt (wat mag) en wat de financiële ruimte hiervoor is (wat kan). Zo helpen wij u door de bomen de stip op de horizon te zien en te bewaken op een wijze die het best bij u past.

Spreekt u dit aan? Bel of mail ons voor een persoonlijk oriënterend introductiegesprek. Wij maken graag tijd om persoonlijk met u kennis te maken, over ons en onze ideeën te vertellen en te luisteren naar wat u bezig houdt en waar en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Dienstverlening

  • Salarisadministratie & HR
  • Jaarrekeningen
  • Boekhouding
  • Fiscaal advies
  • Ondernemers coaching

Specialiteiten

  • volledig online
  • alle branches
  • vaste, scherpe prijzen
  • onbeperkt contact
  • begeleiding starters

Neem vrijblijvend contact op met Chalant Accountants en adviseurs

Alle velden met een * zijn verplicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin
Inhoud winkelmand
There are no products in the cart!
Total
0,00
Continue Shopping
0