Master worden

Het Masters netwerk is een landelijke organisatie van samenwerkende accountants-/administratiekantoren, salarisservicebureaus en adviseurs met de missie om de MKB ondernemer zowel privé als zakelijk volledig te ontzorgen op financieel, fiscaal en personeel gebied.

Slechts weinig kantoren (de top 100 in ons land uitgezonderd) kunnen multi-disciplinaire teams bouwen die in staat zijn om de MKB ondernemer bij al zijn vraagstukken te ondersteunen. Onze netwerk organisatie stelt jou in staat om met een (relatief) klein kantoor toch die ambitie waar te maken en de MKB ondernemer antwoord te geven op alle vraagstukken die hij heeft.

Ons netwerk bestaat  uit AA- en RA accountants, boekhouders, fiscaal juristen, fiscaal economen, salaris specialisten, HR-adviseurs, pensioendeskundigen, budgetcoaches, ondernemerscoaches, loopbaancoaches, mediators, arbeidsrecht advocaten, burn-out preventiespecialisten en -therapeuten, subsidie adviseurs, personeelsplanning specialisten, aanbestedingsdeskundigen, estate planners, financiële planners e.a.

Onze dienstverleners noemen wij: Masters.

Als Master profiteer je van de volgende faciliteiten en ondersteuning:

qodef-image-with-icon

Moderne e-HRM applicaties

Onze e-HRM applicaties stellen jou in staat om jouw klanten op een efficiënte manier te bedienen. Zo bieden ze procesondersteuning, digitale formulieren, digitale dossiers, employee self service, een uitgebreid controlesysteem en nog veel meer.

qodef-image-with-icon

Commerciële activiteiten

Masters netwerk werft nieuwe klanten voor haar Masters via onze website, landelijke sales-activiteiten, resellers en andere leadgeneratoren. Daarbij werken we op exclusieve en no-cure, no-pay basis. Daarnaast ontwikkelen wij commerciële instrumenten voor onze Masters..

Juridische aangelegenheden

Masters netwerk kan jou en jouw klant ondersteunen bij het oprichten van een rechtspersoon en andere notariële activiteiten, bij het opstellen van contracten, Service Level Agreements en Algemene Voorwaarden. Onze arbeidsrecht juristen helpen jouw MKB klant met management overeenkomsten, arbeidscontracten en arbeidsrechtelijk advies.

qodef-image-with-icon

Marketing

Wij brengen je in contact met potentiële klanten via landelijke en regionale activiteiten, campagnes, brochures en de website. Daarnaast verzorgen wij nieuwsbrieven, ook voor de klanten en prospects van de Masters. Wekelijks publiceren wij blogs in verschillende nieuwsbrieven en websites.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Productontwikkeling

Onze Masters hebben een belangrijke stem in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Zo worden ons e-HRM & payroll platforms verder uitgebouwd en geoptimaliseerd in samenwerking met de Masters en ontwikkelen wij inkoop programma’s op aanvraag van de Masters.

qodef-image-with-icon

Verzekeringen

Jij kunt als Master gebruikmaken van allerlei verzekeringsproducten. Zo sluit je een verzekering voor arbeidsongeschiktheid of beroepsaansprakelijkheid een stuk betaalbaarder af door onze collectieve inkoop. Deze voordelen mag je ook doorgeven aan jouw klanten, een echte klantenbinder.

Inkoopprogramma’s

Exclusief voor onze Masters hebben we verschillende inkoopprogramma’s ontwikkeld waaronder:

 • auto-mobiliteit
 • verzekeringen (AOV, BAV, Verzuim)
 • portal technologie
 • digitaal ondertekenen
 • software voor salarisverwerking, fiscale praktijk en boekhouding
 • diverse HR software tools
 • scan & herken services

De inkoopvoordelen van deze programma’s kunnen ook worden gedeeld met jouw MKB klanten waardoor jouw toegevoegde waarde nog meer zal toenemen.

qodef-image-with-icon

Kwaliteitszorg

Bij het werven van nieuwe Masters wordt goed gelet op de deskundigheid en betrouwbaarheid van de potentiële Master. En hij moet een groei ambitie hebben.

De Master moet verder het streven hebben altijd voor een 8 of hoger te gaan. Wij ondersteunen dit ook met onze software, templates en modellen. Onze software platforms zijn zo ingericht dat veel controles automatisch plaatsvinden. Door het gebruik van workflows en digitale formulieren zal de kwaliteitservaring van de (potentiële) klant groot zijn.

qodef-image-with-icon

Dit krijg je als je master bent:

 • De modernste online payroll/HR software
 • Kennisnetwerk met online forum voor al jouw vragen
 • Meer slagkracht op het gebied van marketing & sales
 • Minder kosten door alle inkoopvoordelen
 • Continuïteit in jouw bedrijfsvoering
 • Met als resultaat: meer omzet en meer winst
vastleggen met APP

Enthousiast geworden?

Neem dan direct contact met ons op.

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0