Master worden

Masters in Payroll & HR is een netwerk organisatie.
Wij werken door heel Nederland samen met administratie- en accountantskantoren, salarisbureaus en HR-adviseurs, pensioenvoorlichters, budgetcoaches e.v.a. . Met het doel om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van personeel en financiën.

Onze dienstverleners noemen wij: Masters.

Als Master profiteer je van de volgende faciliteiten en ondersteuning:

qodef-image-with-icon

Moderne e-HRM applicatie

Onze e-HRM applicatie stelt jou in staat om jouw klanten op een efficiënte manier te bedienen. Zo biedt de tool workflows, digitale formulieren, digitale dossiers, employee en manager self service en een uitgebreid controlesysteem.

qodef-image-with-icon

Commerciële activiteiten

Masters in Payroll & HR werft nieuwe klanten voor haar Masters via landelijke sales-activiteiten. Daarnaast ontwikkelen wij commerciële instrumenten voor onze Masters, en kunnen Masters deelnemen aan commerciële trainingen en beurzen.

Juridische aangelegenheden

Masters in Payroll & HR kan jou / jouw klant ondersteunen bij het oprichten van een rechtspersoon, bij het opstellen van contracten, Service Level Agreements en Algemene Voorwaarden.

qodef-image-with-icon

Marketing

Wij brengen je in contact met potentiële klanten via landelijke en regionale activiteiten, campagnes, brochures en de website.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Productontwikkeling

Onze Masters hebben een belangrijke stem in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Zo wordt ons e-HRM & payroll platform verder uitgebouwd en geoptimaliseerd in samenwerking met de Masters.

qodef-image-with-icon

Verzekeringen

Jij kunt als Master gebruikmaken van allerlei verzekeringsproducten. Zo sluit je een verzekering voor arbeidsongeschiktheid of beroepsaansprakelijkheid een stuk betaalbaarder af door onze collectieve inkoop.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij als Master goed opgeleid bent én blijft. Daarom kunnen alle Masters via ons gebruikmaken van vakgerelateerde opleidingen. Bovendien bieden wij onze Masters de mogelijkheid om via fora onderling kennis uit te wisselen.

qodef-image-with-icon

Kwaliteitszorg

Het platform is zo ingericht dat veel controles automatisch plaatsvinden. Door het gebruik van workflows en digitale formulieren, onze intakeformulieren en de standaard conversietool zal de kwaliteitservaring van de (potentiële) klant groot zijn. Een Master gaat altijd voor een 8 of hoger.

qodef-image-with-icon

Dit krijg je als je master bent:

  • De modernste online payroll/HR software
  • Kennisnetwerk met online forum voor al jouw vragen
  • Meer slagkracht op het gebied van marketing & sales
  • Minder kosten door alle inkoopvoordelen
  • Continuïteit in jouw bedrijfsvoering
  • Met als resultaat: meer omzet en meer winst
waarom mip

Enthousiast geworden?

Neem dan direct contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin