loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden

30 januari 2019
Door:

Slim ondernemen = loonadministratie uitbesteden

Bij Masters in Payroll & HR is de loonadministratie in een handomdraai geregeld. Dankzij ons slimme e-hrm systemen hoef je namelijk steeds minder zelf te doen. Toch een expert nodig? Dan staan onze salarisspecialisten voor je klaar.

Voor elke ondernemer, groot of klein

Of je nu 2 of 250 man in dienst hebt, wij doen de gehele loonadministratie voor je. Van declaraties tot controles, en van salarismutaties tot de jaarafsluiting.

Online loonadministratie: altijd en overal toegang

Met onze e-HRM applicatie heb je altijd en overal toegang tot jouw loonadministratie. Je kunt hierin simpel en snel nieuwe gegevens toevoegen, bestaande gegevens wijzigen of rapporten opmaken.

Alle managers en medewerkers krijgen een app voor op hun smartphone, pc of tablet. Zo hebben ze op elk moment en vanaf iedere locatie toegang tot hun eigen digitale personeelsdossier.

Ervaringen

“Drie jaar geleden zijn we overgestapt naar Wesp Finance. Wat een verademing! In de 30 jaar dat ik accountants heb, zijn zij de eerste die iedere maand de cijfers af hebben. Alle cijfers zijn te vinden in één online dashboard. Werknemers kunnen zo hun rooster inzien, of zien hoeveel uren ze gewerkt hebben en uitbetaald krijgen. Dat werkt ontzettend lekker en haalt veel papierwerk bij het management weg. En dankzij de service in pakketvorm heb ik dat enge gevoel van uurtje factuurtje niet meer. Dat maakt het meer een partnership.”

Frits Sprenger – eigenaar Sisters Fashion

“De hands-on approach van Finance Anders is precies wat een start-up nodig heeft. Ze werken mee aan het grote idee en creeëren transparantie op korte termijn.”

Huub Valkenburg – CEO Karhu Holding B.V.

“GD Finance doet voor onze vier bedrijven zowel de administratie als de salarisadministratie. Wij hebben veel werknemers die per uur worden uitbetaald. De uren lever ik per mail aan. Vervolgens kan ik zelf inloggen om te zien hoeveel salaris of loonheffing ik moet betalen. Dat werkt gewoon goed.”

Osman Soy – eigenaar Kinderopvang ‘t Oogappeltje B.V.

Vaste tarieven

Wij werken met vaste tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Je kunt bij ons kiezen uit drie pakketten.

Voor alle pakketten geldt:

standaard verzorgen wij de aangifte loonheffing, jaaropgaven, sepa betaalbestanden, de (periodieke) controles op de salarisadministratie en de salarismutaties.

€ 4,00

per loonstrook

Jij voert zelf alle mutaties in en wij doen de inrichting van het systeem, het controlewerk, de rapportages en koppelingen

€ 7,00

per loonstrook

Jij voert zelf een aantal gemakkelijke mutaties in – bijvoorbeeld adresmutaties, NAW-gegevens nieuwe medewerker, gewerkte uren. De rest doen wij.

€ 10,00

per loonstrook

Jij besteedt alles aan ons uit.

Meer weten over “Loonadministratie uitbesteden”?

Neem direct contact op

Voeg een reactie toe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin