salarisadministratie zelf doen MKB

Informer: onze nieuwe partner in online boekhouden

25 juli 2019
Door:

Masters netwerk slaat de handen ineen met Informer. De samenwerking heeft als doel om midden- en kleinbedrijven te ontzorgen met allerlei zaken, bijvoorbeeld de online boekhouding. Masters netwerk heeft daarom Informer benoemd tot partner.

Aanspreekpunt voor alle mkb-zaken

Het Masters netwerk bestaat uit een landelijk netwerk van professionele dienstverleners zoals accountants, boekhouders, fiscalisten, loopbaancoaches, arbeidsrechtadvocaten, HR-adviseurs, payroll professionals, burn-out specialisten, budgetcoaches, pensioenadviseurs, subsidieadviseurs en aanbestedingsspecialisten.

Met deze professionele dienstverleners is Masters netwerk in staat om mkb-klanten in de volle breedte op financieel, fiscaal en personeel gebied te ontzorgen. De specialisten stemmen hun dienstverlening naadloos af op de behoeften van een organisatie.

De mkb-klant krijgt het beste van twee werelden: de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en aangename tarieven van het kleine(re) administratie- en/of accountantskantoor. Plus de specialisatie en brede dienstverlening van de grote kantoren.

Smart online boekhouden

Over deze samenwerking vertelt Peter Potters, commercieel directeur van Informer: “Bij Informer willen we online boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken voor ondernemend Nederland. Masters netwerk deelt deze gedachtegang en ontlast het midden- en kleinbedrijf van heel veel activiteiten. Daarom zijn wij trots dat we vanaf nu partner zijn van Masters netwerk!”

Meer weten over “Informer: onze nieuwe partner in online boekhouden”?

Neem direct contact op

Voeg een reactie toe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin
Inhoud winkelmand
There are no products in the cart!
Total
0,00
Continue Shopping
0