Belastingaangifte en -advies

Hulp bij belastingaangifte of fiscaal advies?

Zoek je een belastingadviseur waarmee je kunt sparren? Die je inzicht en overzicht geeft? Die je waar nodig adviseert om links of rechts te gaan? Én die je helpt belasting te besparen?

Bij Masters netwerk staat persoonlijke samenwerking voorop. Onze professionals staan als partner naast je en ondersteunen je waar nodig.

Binnen onze organisatie beschikken we over fiscaal juristen, fiscaal economen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk met jarenlange ervaring, waardoor wij je in de meest uiteenlopende situaties kunnen bijstaan. Bovendien hebben we alle disciplines in huis: van btw-advies tot fiscaal risicomanagement en internationale belastingaangifte.

Belastingaangifte en advies

Onze fiscale dienstverlening

Omzetbelasting

Wij helpen je om je belastingen correct in te vullen. Zo voorkom je dat je teveel belasting betaalt. Want ben jij bekend met de regels inzake de btw aftrek voor diners en dergelijke? Of de btw die je moet aangeven over het privé gebruik van de zakelijke auto? Onze belastingadviseurs stellen voor jou de aangifte omzetbelasting maandelijks of per kwartaal op en versturen deze naar de Belastingdienst. Zo houd je zelf meer tijd over voor andere zaken.

Internationale belastingaangifte

Is jouw onderneming internationaal actief? Dan heb je met nog meer wetten en regels te maken. Een fiscaal adviseur gespecialiseerd in internationale omzetbelasting, financiering- en distributiestructuren en al die verschillende belastingverdragen zorgt ervoor dat jij jouw zaken op orde hebt.

Expat-regelingen

Speciaal voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken, gelden allerlei regels en regelingen. De meest bekende is de expat-regeling. Maar er komt nog veel meer bij kijken. Denk aan sociale zekerheid, salary split, extraterritoriale kosten, emigratie en immigratie. Onze expat-adviseur helpt je om van alle regelingen gebruik te maken.

Inkomstenbelasting

Voor ondernemers én particulieren kan het nuttig zijn de inkomstenbelasting aan een expert over te laten. Want haal je wel alles eruit wat erin zit? Een belastingadviseur weet precies welke aftrekposten en toeslagen op jouw situatie van toepassing zijn. Jouw kosten zijn dan snel terugverdiend.

Vennootschapsbelasting

Bij het doen van aangifte vennootschapsbelasting krijg je te maken met nationaal belastingrecht, Europese regels en bilaterale belastingverdragen. Geen gemakkelijke kost. En wil je alle fiscale mogelijkheden benutten, dan kun je het beste een specialist in de arm nemen.

Schenk- en erfbelasting

Je kunt jouw vermogen op elk gewenst moment overdragen. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen, bij de geboorte van (klein)kinderen, het overdragen van je onderneming of bij overlijden. Zodra dat moment zich aandient, wil je dat diegene naar wie jouw vermogen gaat, daar zo min mogelijk schenk- en erfbelasting over betaalt. Onze schenk- en erfbelastingspecialisten helpen je hierbij.

Belastingaangifte- en advies: wat doen we nog meer

Onze belastingadviseurs helpen je verder.

 • Kiezen van de juiste rechtsvorm
 • Omzetting eenmanszaak in een besloten vennootschap en vice versa
 • Bedrijfswaardering
 • Bedrijfsoverdracht
 • Due diligence onderzoeken
 • Herstructurering
 • Fusies en overnames / bedrijfsopvolging
 • Taxplanning
 • Pensioen- en inkomensverzekeringen / oudedagsvoorziening
 • Onroerend goed
 • Boekenonderzoek
 • Bezwaar- en beroepsprocedures

Hulp bij belastingaangifte door Masters netwerk

De voordelen

 • persoonlijke benadering
 • helder advies
 • experts met jarenlange ervaring
 • financieel voordeel
 • duidelijke fiscale strategie

Meer informatie?

Wil je meer informatie over belastingadvies of de belastingaangifte laten doen? Of heb je een vraag over andere financiële, fiscale of personele zaken? Stuur ons gerust je vraag of verzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Masters netwerk – Het beste van twee werelden

Masters netwerk combineert de persoonlijke aanpak en de aantrekkelijke tarieven van een kleine dienstverlener met het kennisniveau en de breedte van de dienstverlening van een grote accountancy organisatie.

We zijn een landelijke organisatie van samenwerkende accountants, boekhouders, fiscalisten, economen, Payroll en HR professionals, pensioen- en loopbaan adviseurs, ondernemers- en budgetcoaches, (arbeidsrecht)juristen en aanbestedingsspecialisten.

Samen realiseren wij onze missie:

“Het ontzorgen van de MKB ondernemer, zowel zakelijk als privé, op financieel, fiscaal en personeel gebied.”

ondersteuning op fiscaal gebied

Ervaringen van klanten

Masters bij jou in de buurt

Overige activiteiten

Administratie

Jouw boekhouding gewoon goed geregeld. Gemakkelijk en efficiënt online voor een vast tarief per maand. Inclusief een vast contactpersoon.

Salaris

De salarisadministratie is door de vele wetten en regels een complexe zaak. Gelukkig zijn er specialisten die het je een stuk gemakkelijker maken.

Personeel

Personeel is voor veel organisaties de bepalende factor voor succes. Slimme ondernemers zorgen goed voor hun medewerkers, maar kan je dat alleen?

Payrolling

Heb je personeel in dienst, maar draag je liever niet de zorg en de risico’s? Kies dan voor payrolling. Jij geeft leiding aan je medewerker, wij regelen de rest.

Meer weten over fiscale zaken?

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0