Boekhouding uitbesteden?

Jouw boekinghouding of administratie uitbesteden

Zoek je een goede boekhouder of accountant? Een die je volledig ondersteunt en je kan adviseren over jouw business?

Bij Masters netwerk ben je aan het juiste adres om je boekhouding uit te besteden. Met onze deskundige boekhouders en accountants, online systemen en moderne bedrijfsvoering kunnen wij jou volledig ontzorgen. Jij kan dan al jouw tijd en energie besteden aan jouw core business. We hanteren messcherpe tarieven, dankzij onze vergaande automatisering. Geen uurtje-factuurtje, maar vooraf een vaste prijsafspraak, zodat je weet waar je aan toe bent!

CheckIT HR kennisbank

Zo werken onze systemen

Wij automatiseren jouw volledige administratie als je deze aan ons uitbesteedt. Jij krijgt een app om allerlei zaken vast te leggen en je krijgt 24/7 inzicht in jouw cijfers.

Inkomende bonnen en facturen

Bonnetjes en facturen stuur je met een app rechtstreeks naar ons. Wij verwerken deze onmiddellijk, zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.

Koppeling bank, winkel, webshop en betaalsystemen

Ook jouw bankrekeningen koppelen we aan onze systemen. De bankmutaties worden automatisch door ons ingelezen en verwerkt. Heb je een winkel en/of webshop, dan koppelen we die ook, zodat we ook al die transacties geautomatiseerd kunnen verwerken. Datzelfde geldt voor het gebruik van verschillende betaalsystemen.

Facturatie

Uitgaande facturen maak je zelf gemakkelijk aan met onze software. Groot voordeel is dat ze dan ook gelijk in de administratie staan. Per product of productgroep heb je inzicht in de omzetontwikkeling en dankzij de bankkoppeling heb je ook dagelijks inzicht in de betalingen.

Periodieke werkzaamheden

Alle maand-, kwartaal- en jaaractiviteiten regelen wij voor je. Denk aan de maandelijkse loonheffingenaangifte, de BTW aangifte per kwartaal, de jaarrekening, de VPB- en IB-aangiften en de deponering Kamer van Koophandel.

Voor de tussentijdse rapportages, jaarrekening en de jaarlijkse aangiften nemen wij graag de tijd om die met je te bespreken als je dit wilt.

Voordelen van je boekhouding uitbesteden

 • Automatische verwerking van alle bankmutaties, facturen en bonnen
 • Zelf je facturen maken met onze online software
 • Managementrapportages, dashboards en proactieve advisering
 • Geen uurtje-factuurtje, maar vaste, scherpe maandelijkse tarieven
 • Een eigen contactpersoon

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het uitbesteden van jouw boekhouding? Of heb je een vraag over andere financiële, fiscale of personele zaken? Stuur ons gerust je vraag of verzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Masters netwerk – het beste van twee werelden

Masters netwerk combineert de persoonlijke aanpak en de aantrekkelijke tarieven van een kleine dienstverlener met het kennisniveau en de breedte van de dienstverlening van een grote accountancy organisatie.

We zijn een landelijke organisatie van samenwerkende accountants, boekhouders, fiscalisten, economen, Payroll en HR professionals, pensioen- en loopbaan adviseurs, ondernemers- en budgetcoaches, (arbeidsrecht)juristen en aanbestedingsspecialisten.

Samen realiseren wij onze missie:

“Het ontzorgen van de MKB ondernemer, zowel zakelijk als privé, op financieel, fiscaal en personeel gebied.”

hoe kies je een goede boekhouder of accountant

Ervaringen van klanten

Masters bij jou in de buurt

Hoe werken wij?

 • Stap 1

  Kennismaking

  Wij maken graag eerst kennis met je. We bespreken jouw situatie, waar wij je mee kunnen helpen, wat jouw uitdagingen en ambities zijn, maar ook welke onderdelen jij zelf wil / kan uitvoeren.

 • Stap 2

  Voorstel op maat

  Je ontvangt van ons een voorstel op maat.

 • Stap 3

  Inrichting van jouw administratie

  Vervolgens bereiden wij onze systemen voor, richten wij jouw administratie in conform de eisen en krijg je inlogcodes. Als je overstapt van een andere boekhouder/accountant, nemen wij contact op met hem of haar om de overdracht van informatie te regelen. Ook regelen wij de koppelingen met jouw bankrekening(en), webshop en betaalsysteem.

 • Stap 4

  Instructie

  Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze gebruiksvriendelijke systemen. Opleidingen zijn daarom echt niet nodig. Maar vind je het toch prettig wegwijs gemaakt te worden, dan zorgen wij uiteraard voor een instructie.

Overige activiteiten

Belastingen

Hoe weet je of je niet teveel belasting betaalt? Laat het aan een van onze doorgewinterde specialisten over. Zij kennen de regels door en door.

Salaris

De salarisadministratie is door de vele wetten en regels een complexe zaak. Gelukkig zijn er specialisten die het je een stuk gemakkelijker maken.

Personeel

Personeel is voor veel organisaties de bepalende factor voor succes. Slimme ondernemers zorgen goed voor hun medewerkers, maar kan je dat alleen?

Ondernemerszaken

Overige zaken als software voor de boekhouding, website, marketing- en verkoopondersteuning, lease auto's en alles wat een ondernemer verder nog nodig heeft, vind je hier.

Ook je boekhouding snel en efficiënt online doen?

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk wordt je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0