Jouw boekhouding uitbesteden

salarisadministratie uitbesteden

Jouw boekhouding uitbesteden

Als ondernemer wil je dat jouw boekhouding of administratie goed geregeld is.

Dat het snel, efficiënt en makkelijk werkt. Dat je zelf toegang hebt tot de cijfers. En dat je voor vragen terecht kunt bij een vaste contactpersoon. Die je ondersteunt, advies geeft en je proactief over jouw business adviseert.

En dat alles voor een vast tarief.

Onze missie luidt niet voor niets:

Wij ontzorgen MKB ondernemers, privé en zakelijk, op financieel , fiscaal en personeel gebied.

Wat iedere ondernemer wil

Als ondernemer kom je ongetwijfeld voor uitdagingen te staan. Wij kunnen je dan helpen met het oplossen daarvan. Hiervoor beschikken wij niet alleen over eigen specialisten, maar ook alle andere expertises die je als ondernemer nodig hebt. Je staat er nooit meer alleen voor.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de boekhouding uitbesteden? Stuur ons gerust je vraag of verzoek.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen van boekhouding uitbesteden aan Masters netwerk

 • Automatische verwerking van alle bankmutaties, facturen en bonnen
 • Zelf je facturen maken met onze online software
 • Managementrapportages, dashboards en proactieve advisering
 • Geen uurtje-factuurtje, maar vaste, scherpe maandelijkse tarieven
 • Een eigen contactpersoon

Ervaringen van klanten

Partnership

"Drie jaar geleden zijn we overgestapt naar Masters netwerk /Wesp Finance. Wat een verademing! In de 30 jaar dat ik accountants heb, zijn zij de eerste die iedere maand de cijfers af hebben. Ze staan als partner naast je, denken mee in het grote plaatje. Wat is de invloed van een bepaalde beslissing. Een dynamische accountant hoort gewoon bij goed ondernemerschap. Alle cijfers zijn te vinden in één online dashboard. Werknemers kunnen zo hun rooster inzien, of zien hoeveel uren ze gewerkt hebben en uitbetaald krijgen. Dat werkt ontzettend lekker en haalt veel papierwerk bij het management weg. En dankzij de service in pakketvorm heb ik dat enge gevoel van uurtje factuurtje niet meer. Dat maakt het meer een partnership."

Frits Sprenger Eigenaar Sisters Fashion

Een gouden jongen

"Teus doet voor onze vier bedrijven zowel de financiële-  als de salarisadministratie. Wij hebben veel werknemers die per uur worden uitbetaald. De uren lever ik aan in een digitaal mutatieformulier. Vervolgens kan ik zelf inloggen om te zien hoeveel salaris of loonheffing ik moet betalen. Dat werkt gewoon goed. Naast een toffe peer is hij heel behulpzaam, accuraat en vakbekwaam. En als ik met een vraag zit of iets nodig heb, reageert hij heel snel. Hij komt altijd met oplossingen en geeft advies. Zo zoekt hij nu uit hoe ik de Sepa-betalingen makkelijker kan invoeren. Het is gewoon een gouden jongen."

Osman Soy Eigenaar Kinderopvang 't Oogappeltje

Masters bij jou in de buurt

 • Stap 1

  Kennismaking

  Wij maken graag eerst kennis met je. We bespreken jouw situatie, waar wij je mee kunnen helpen, wat jouw uitdagingen en ambities zijn, maar ook welke onderdelen jij zelf wil / kan uitvoeren.

 • Stap 2

  Voorstel op maat

  Je ontvangt van ons een voorstel op maat.

 • Stap 3

  Inrichting van jouw administratie

  Vervolgens bereiden wij onze systemen voor, richten wij jouw administratie in conform de eisen en krijg je inlogcodes. Als je overstapt van een andere boekhouder/accountant, nemen wij contact op met hem of haar om de overdracht van informatie te regelen. Ook regelen wij de koppelingen met jouw bankrekening(en), webshop en betaalsysteem.

 • Stap 4

  Instructie

  Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze gebruiksvriendelijke systemen. Opleidingen zijn daarom echt niet nodig. Maar vind je het toch prettig wegwijs gemaakt te worden, dan zorgen wij uiteraard voor een instructie.

Overige activiteiten

Advies en support

Als ondernemer kom je met enige regelmaat zaken tegen waar je vragen over hebt of waarbij je hulp kunt gebruiken. Dat kan om financiële zaken gaan, maar ook om fiscale onderwerpen, personeel of jouw privéleven. In al die gevallen kun je terecht bij jouw vaste contactpersoon.

Alles gewoon goed geregeld

Alle maand-, kwartaal- en jaaractiviteiten regelen wij voor je. Denk aan de maandelijkse loonheffingaangifte, de omzetbelastingaangifte per maand of per kwartaal, de jaarrekening, de VPB- en IB-aangiften en de deponering Kamer van Koophandel.

Voor de tussentijdse rapportages, jaarrekening en VPB- en IB-aangiften nemen wij graag even de tijd om die met je te bespreken.

Ook je boekhouding snel en efficiënt online doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin