bedrijfsadvies coaching

Bedrijfsadvies of coaching nodig? Met deze hulp komt jouw bedrijf de coronacrisis door

15 januari 2021
Door:

Gaat het niet zo lekker met jouw bedrijf? Of jouw opdrachten als zzp´er? En heb je vragen over jouw onderneming? Er zijn veel initiatieven waar je terecht kunt met vragen over de bedrijfsvoering of juridische zaken. Hieronder hebben we een aantal voor je op een rij gezet. 

Stichting Ondernemersklankbord

Bedrijven die in zwaar weer verkeren kunnen structurele ondersteuning krijgen om ervoor te zorgen dat ze niet failliet gaan. Zo is de eigen bijdrage voor professionele coaching via Stichting Ondernemersklankbord (OKB) tijdelijk afgeschaft. Normaal gesproken betaal je € 150 eigen bijdrage om van dit klankbord gebruik te maken. 

De KVK is het eerste loket waar je als mkb´er voor advies terecht kunt. Vervolgens kun je bij het OKB terecht. De stichting bestaat voornamelijk uit oud-ondernemers en de trajecten zijn meestal 6 maanden. Je kunt er terecht voor advies over bijvoorbeeld de bedrijfsvoering en juridische zaken. Ook helpen ze om faillissementen te voorkomen. 

Corona Rebuild Program

Wil je jouw businessmodel aanpassen aan de veranderde markt? Hiervoor is het Corona Rebuild Program in het leven geroepen. Dit gratis online trainingsprogramma is ontwikkeld door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM´s). Het programma bestaat uit 5 online masterclasses verspreid over 8 weken die je samen met andere ondernemers doorloopt. Zowel theorie als praktijk komt aan bod. 

Kickstartvoucher

Ben jij als mkb´er ook internationaal actief? Als jij door de coronacrisis in de problemen bent gekomen, kun je gebruikmaken van een zogenaamde Kickstartvoucher. Hiermee krijg je 80% korting op het inhuren van een externe adviseur die jij zelf kiest, met een maximum van € 2.500 (excl. btw). Hiermee kun je dan aan de slag om de gevolgen van de coronacrisis voor jouw bedrijf in het buitenland te beperken. 

Meer weten? Check de website van de RVO. 

Qredits CrisisCoach

Met een gratis Qredits CrisisCoach kun je sparren over vragen en problemen waar je binnen jouw bedrijf nu tegenaan loopt. Ze geven je onafhankelijk advies over uiteenlopende vraagstukken. 

Een paar voorbeelden:

  • Hoe ga ik om met mijn personeel als er geen inkomsten zijn?
  • Welke stappen kan ik nu bedrijfsmatig zetten?
  • Welke draai geef ik aan mijn product of dienst zodat ik niet vastloop?
  • Wanneer moet ik extra krediet aanvragen? 

De coaches zijn elke werkdag te bereiken. 

MKBDoorgaan

MKBDoorgaan staat met 160 gespecialiseerde partijen klaar om jou bij al jouw vraagstukken te helpen. Na het invullen van een vragenlijst krijg je een overzicht van partijen op het gebied van bedrijfsadvies, coaching en financiering. Vervolgens kun je via de website direct contact opnemen met de partij van jouw voorkeur. 

MKBDoorgaan is een landelijk opererende, onafhankelijke, non-for-profit stichting die helpt bij het vroegtijdig signaleren  van (financiële) problemen. Zij bieden hulp aan mkb-ondernemers en zzp´ers met een bedrijf dat in de kern levensvatbaar is. Een eerste oriënterend gesprek is kosteloos. 

Meer weten over “Bedrijfsadvies of coaching nodig? Met deze hulp komt jouw bedrijf de coronacrisis door”?

Neem direct contact op

Voeg een reactie toe

Gratis e-book: Hoe start ik mijn eigen onderneming?
30 pagina's vol handige tips voor starters én MKB-ondernemers die al op weg zijn.*
bedankt voor uw aanvraag, het e-book wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd!
*Maandelijks ontvang je daarnaast onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en personeel gebied. Natuurlijk word je e-mailadres nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je het gratis e-book niet wilt ontvangen?
×
×
WordPress Popup Plugin
Inhoud winkelmand
There are no products in the cart!
Total
0,00
Continue Shopping
0