De voordelen van de eHRM applicatie

Onze eHRM applicatie is erop gericht om zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te werken. Dankzij deze moderne online tool kun jij als Master meer mutaties verwerken, meer rapporten aanleveren en dus jouw klanten beter en sneller tot dienst zijn.

De applicatie geeft jou alle vrijheid om welke dienstverlening dan ook aan jouw klanten te bieden. Het is mogelijk om de volledige salaris- én personeelsadministratie voor de klant te beheren. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met de klant de salarisadministratie te doen, of de klant de salarisadministratie (grotendeels) zelf te laten doen. Hieronder worden de belangrijkste functies van de e-HRM applicatie toegelicht.

qodef-image-with-icon

Runchecker

In onze ehrm applicatie worden bij iedere berekening meer dan 160 vakinhoudelijke controles (zoals de minimumloon check) automatisch uitgevoerd. Foutmeldingen en waarschuwingen worden gelogd en zijn zo gemakkelijk terug te lezen.

qodef-image-with-icon

HR dashboards

Aan de HR-kant van de applicatie heb je dashboards die salaris- en HR-gegevens koppelen om zo overzichtelijke HR-rapportages te creëren.

Workflows

In onze applicatie kun je eenvoudig je maandelijkse salarisactiviteiten inplannen of automatisch laten uitvoeren.

qodef-image-with-icon

HR-signalen

In onze applicatie stel je HR-signalen in voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en uitdienstdata. Je bepaalt wanneer en naar wie deze HR-signalen worden verzonden.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Formulieren

MIP levert een aantal standaard mutatieformulieren die door jou kunnen worden gebruikt om zowel werkgevers als medewerkers zelf wijzigingen in te laten voeren tbv de applicatie. Deze formulieren kan jij met een druk op de knop inlezen in de applicatie

Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze applicatie. Spreken deze zaken jou aan of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met Masters in Payroll & HR!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van interessant nieuws en branche-ontwikkelingen.
Bedankt voor het aanmelden! Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen. Controleer je e-mail en volg de instructies.
Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met derden.
Weet je zeker dat je niet op de hoogte wil blijven?
×
×
WordPress Popup Plugin